Bara att cykla kvar

Ja, det är väl tyvärr det. Med cykeln i ordning (förutom hjulen då), vackert väder och crosstävlingar inritade är det väl inte mer att göra antar jag. Cyklade en Le Peloton idag för att köra ur benen vilket jag lyckades med besked. Hängde av mig själv i ett försök att täppa en lucka och fick vika ner mig sista km till Enskededalsskylten. Imorgon väntar lättrull eller vila och sen smäller det med cyclocross på riktigt!

Tänkte försöka vara med på är de Kompiscrossarna som funkar, gott om träningstillfällen mer eller mindre varje tävlingsfri söndag en bra bit framöver. Sen kommer ju Swecup i CX igång i slutet på september och därefter hoppas jag att det blir ett lika lerigt DM som förra året.

CX-pepp!
CX-pepp på DM! (Foto Johan Karlsson)

Först så avslutas en kort och intensiv Stockholmscup i CX. Tre tävlingar på två helger garanterar ett fint #hejdåbenen, jag kunde inte vara med förra helgen på grund av Bockstensturen så jag siktar på de två sista GP Hasse Mård och Gärdescrossen.

Den enda andra cykling som jag har inbokat är Veltohon på söndag. Det ska bli nice att rulla lite landsväg, hoppas på hyfsat väder och bra sällskap i klungan. Ser det mer som ett distanspass eftersom jag inte cyklat så långt i år någon gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: