Förra veckans mest crazy cykeltur

Av någon anledning hade jag skrivit att jag hade tid för distans en torsdag, så jag fick 4 timmar MTB inkritat i schemat.

Vad gör man då? Jo man tar hjälp av sina allra bästaste (cykel)kompisar och beger sig ut i skogen. Ivar, Johan och Adrian mötte upp vid HBB och vi tuffade ut mot Blå via Dow Jones och hällarna ovanför.

Den Snabbe
Den Snabbe
Den Gode
Den Gode
Den Hippe
Den Hippa

Adrian är en lurifax som har koll, han visade en alldeles fantastisk parallell slinga vid Ulvsjöslingan som släppte av oss alldeles vid fem kilometersspåret. Det passade ju utmärkt att bara skarva på Hunden och skratta sig hela vägen fram till Corona efter vi rullat under Ältavägen. Sen hängde vi inte läpp utan vände tillbaka för att cykla oss gröna till badplatsen vid Källtorpssjön.

Därefter vuxenpoäng genom en Ältasväng för att kika på ett jättevackert hus som Adrian hade span på. Han vände hem medans jag och Ivar rullade vidare, jag mot Erstavik förbi Skogskyrkogården och han hem.

Blairwitch
Blairwitch

En timme grusväg senare i Erstavik så fick jag nästan ihop min distans. Efter 3.35 bromsade jag in hemma vid 22.30 och tog kväll, plötsligt kändes hösten på riktigt…

La upp en av dom här på insta, riktigt fin kväll!
La upp en av dom här på insta, riktigt fin kväll!

Eftersom min Garmin Edge 800 verkar vara på väg att ge upp så blev det att slå igång telefonen för att få loggat andra hälften. Vad ska jag nu köpa för cykeldator?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: