Från finvecka till hållkäften-vecka

Förra veckan, så badade vi i sol, manna från himlen flödade i varje brunn och solens strålar kändes som livets eget elexir. Rosa moln och änglar sjöng!

Denna veckan började med en vilodag. När veckorna börjar med vilodag ska man alltid vara lite vaksam, varför får man vila redan på en måndag? Vad finns det för lömskt i tesumpen?

Mycket riktigt, igår började det. Det var dags för 6 varv uppför Hammarbybacken, kändes helt overkligt. Men står det skrivet så gör det det, bara att ganska upp sig, låtsas som att solen skiner och veva på. Uppför. Sex gånger. Blev en halv gång till eftersom det kändes hyfsat i benen så jag skuggade Kalle uppför när han körde upp sista gången. Hjärtat var med och körde intervaller, ett perfekt sätt för oss att kunna träna ihop, i sitt eget tempo och båda blir lika trötta.

Finsällskap i backen! <3
Finsällskap i backen! ❤

Efter den där fläskläppen var planen grupp 2 eller helst grupp 452 på Le Peloton. Det gick sådär, hornen gick ut och jag lyckades halvt om halvt att gå med runt Fiskis. Grattis, välkommen till en fin morgon. Lyckades efter tur med rödljus och dragvilliga pelotonare bita mig kvar hela vägen. Förlåt mig, själv hade jag typ INGENTING att erbjuda utöver att ta upp plats och vind.

Apple Watch eller Garmin Vivofit?! FIGHT!!
Apple Watch eller Garmin Vivofit?! FIGHT!!

Imorgon blir det TT antingen på MTB som tidigare eller i Sköndal på nya CX-banan. Eller så blir det fyror på väg till jobbet, lite beroende på vad tiden ger. Sen blir det teknikpass i skogen före jobbet på fredag innan jag rullar norrut till Roslagen på lördag och hem på söndag som distanspass. Hoppas på vackert väder och finrull i helgen.

Sjukt pepp finfika ftw i Uppsala på 20-milaren förra året.
Sjukt pepp finfika ftw i Uppsala på 20-milaren förra året.

Finrullet och Roslagen ser jag fram emot! Ska bli roligt att cykla på de där finfina vägarna norrut. Från Täby tänkte jag följa början på 20-milaren vi cyklade förra året, eventuellt så cyklar jag över Älmsta för att få fincykla lite roligare vägar, men det är en timme extra cykling så jag får se hur jag gör. Troligtvis vill jag inte ha en timme extra som håll käften-avslutning på veckan.

Och förresten, sa jag att nästa vecka börjar med vilodag också? 😐

2 svar till “Från finvecka till hållkäften-vecka”

  1. 🙂 Bra kört idag, verkar ha kommit ur svackan du haft när du harvat i grupp 3 och så 😀 Vill med köra cx imorrn men tror inte jag pallar efter dubbelpasset idag

    Gilla

  2. Ja, det var tungt att komma igång efter semester men nu känns det som att formen är på gång igen! Nån gång i framtiden, hållkäften-veckor ska väl ge effekt hoppas jag… 😀

    Körde MTB TT nu på morgonen så jag passar CX, tror den får stå fram till efter Snapphaneturen 6 september i värsta fall.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: