Finvecka, sol och så lite tävling

Förra veckan var ju en helt fantastisk vecka, sol gjorde ju gott i själen och jag cyklade så mycket jag orkade. Säkert en helt PERFEKT uppladdning inför söndagens Finnmarkstur!

Två omgångar håll-käften-intervaller plus en lite halv-havererad Le Peloton innebar att benen fick så dom teg när jag blandade in lite skarvande före och efter jobbet.

Efter lite kolhydratladdning i Roslagen brände jag upp till Tobbe som hade erbjudit en säng inför loppet, riktigt tacksam att jag slapp sitta i bilen 06.30 för att köra till Ludvika utan kunde tryna till 8 och sen få frukost i solen på verandan. Livskvalitet får jag säga!

Vem kunde tro att en XL-cykel med jättedäck kunde gå i en lite Volvo V40?
Vem kunde tro att en XL-cykel med jättedäck kunde gå i en liten Volvo V40?

Väl nere i byn fick jag tag på nummerlapp, klämde en speedway-mazarin från svärmor och taggade med Judas Priest och smågodis.

#TAGGAALLT
#TAGGAALLT

Loppet var tydligen jättekuperat men jag tyckte inte det var så farligt förrän sista timmen när Högbergstoppen kom direkt efter en seg motvindskörning genom Ludvika och den där kraftledningsgatan på sista milen. Benen var som telefonstolpar sista timmen, men det var ju bara att trucka på. Tiden blev nesliga 3.00.56, vilket jag fick höra var skitdåligt av mina fantastiska klubbkamrater. Tack, det värmde. Men jag ska väl han något att putsa till nästa år?

Fortfarande relativt glad. (Foto: Tby på Happy)
Fortfarande relativt glad. (Foto: Tby på Happy)

Sen var det bara att ta den lilla bilen och bränna tillbaka till människobyn via Roslagen för mat och upphämtning av H. Lämnade cykelvården till en annan dag. måste få bort damm och den där smarriga sportdrycken. Kan säga att jag somnade ovaggad.

2 svar till “Finvecka, sol och så lite tävling”

    1. Ja, jag vet, sen hade jag ju kunnat gasa ändå mer eftersom man kör i lera och sörja på dryga tre timmar. MÅSTE bättra mig till nästa gång.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: