Dags att krita in höstens CX-måsten!

PROJOHAN tar sikte på Gärdescrossen! (Foto: Andreas Nyström)
PROJOHAN tar sikte på Gärdescrossen!
(Foto: Andreas Nyström)

Jag kan inte sluta tänka på hösten, kanske för att vädret är som det är och att både jag och H har kommit tillbaka till jobbet efter semestern sedan några veckor tillbaka.Har till och med hunnit med några fyror för att konstatera eftersemesterformen.

Förutom alla internationella tävlingar vi förhoppningsvis kommer att kunna njuta av så har vi fyra-fem helger i vår egen nationella cup. Det är mitt mål att försöka köra så mycket av cupen som möjligt, det ska bli riktigt roligt att testa benen i höst.

Sen såg jag att det blir (minst) tre deltävlingar i Stockholmscupen:

  • 5 september – Södertälje (Södertälje Cykelklubb)
  • 11 september – Hellasgården (Cykloteket Racing Team)
  • 12 september – Gärdescrossen (CK Valhall)

Kul! Den första faller tyvärr bort för jag ska cykla Bockstensturen 6 september som avslutning på min ”långloppssatsning”. 😉 De två andra tänkte jag försöka köra, får se om jag får till det med tanke på att jag ska vara med och arrangera Gärdescrossen (som är lagd riktigt läckert på Velothons start- och målområde).

Klassisk sandcross i Västerås, alltså!
Klassisk sandcross i Västerås, alltså!
(Foto: swyzak.wordpress.com)

Sen tipsade Johan (Swyzak) om att Västerås drar igång sin Sovmorgonscross kl 14 29/8, skulle vara roligt att packa en bil full och åka dit för lite full gas i deras grusgrop!

Efter lite surr med Hasse i Skåne så fick jag ögonen på en UCI C2 som går i danska Kronborg helgen efter Göteborgscrossen. Blev lite sugen på att åka ner och köra bara för att få känna lite på det, skulle nog bli varvad och avplockad men det var ju ett tag sedan, så varför inte? UCI liksom! 😀

Snabba danskar i lövskogen!
Snabba danskar i  Kronborgs lövskog!

Vi har ju en C2 i programmet under SM-helgen vilket ska bli jäkligt roligt också, alldeles oklart vem som får starta i den tävlingen också. Vet inte ens om jag vill veta för övrigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: