Öppet brev till infrastrukturministern

Jag har flera gånger rest med en cykelväska på tåget och det har gått bra, men nu hör jag fler som pratar om att tågmästarna börjar knorra om de stora väskorna. Sen läste jag att SJ ändrat sina policies angående skrymmande bagage vilket i princip omöjliggör resande med skidor eller cykel på tåg. Detta känns ju måttligt ironiskt eftersom jag smålog lite glatt över flera cykelväskor som fick plats på tåg under Vätternhelg när jag och tjejen reste. Kul kände jag att det var fler som såg det som ett alternativ att resa till och från Motala med tåg istället för att sitta i bilen.

Efter att ha blivit lite trött och knutit handen i byxfickan lät jag mig inspireras och skrev ett kort brev till vår infrastrukturminister Anna Johansson angående SJs ändringar i vad man får ta med för bagage på tågen.

Säkert jävligt skitnödigt och min möjlighet till påverkan är ju mikroskopisk, ändå kändes det bra!

Ett svar till “Öppet brev till infrastrukturministern”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: