Rivstart för min arma lekamen

så.

Det är alltså uppstartat. Hösten. Efter fyra veckors dekadens blir det nu struktur, ordning och REDA.

Körde igång i lördags med att hänga på PROJOHAN när han skulle cykla 6 varv på MTB TT banan och ha 2 min paus mellan. Hans mästarcoach hade hängt med för att se till att vi kom ut så nu var det inte läge att backa.

Första två varven kändes riktigt bra, benen svarade fint och jag kunde köra på både uppför och utför. De två efterföljande avslutades med väggen, darr och torrhulk. Vekhet lämnade inte kroppen så jag kunde knappt stå utan fick släppa iväg Johan på ett sista varv innan vi fick spurta hem till respektive. Jag dog nog lite i soffan efteråt.

Som tur var hade min H gjort iordning lite mat, inte för att jag hade speciellt mycket matlust efter väggningen. 💙

Som vanligt, Strava:

https://www.strava.com/activities/348863406 

Och 2015, FU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: