Cykling hem-hemma

Under en vecka har vi bott hos mina föräldrar, jag har varit på västkusten lite längre eftersom min barndomskompis O gifter sig med sin H. Sen tog vi oss ner till Skåne för lite mer släktfejd hos min Hs mormor.

För att försöka hålla de flesta myror ur byxorna så har jag haft ute cykeln några vändor. Eller cyklarna får jag säga, rastade både min gamla TÖÖÖÖRNER 5-spot som står där och ser ledsen ut och pappas trekkingcykel. Hans racer är för liten och eftersom det blev turné de lux blev det inte fysiskt möjligt att ta med någon av mina.

Lånta fjädrar
Lånta fjädrar

De flesta vändorna blev på en timme till en och en halv. Dels lite längre vändor, dels lite backar och dels lite MTB TT på mammas hundstigar.

Det är väldigt roligt att ha den typen av cykling och att ha möjlighet låna lite vad som helst för att komma ut. Jag inser hur lyxigt det är att bo på landet, med finfina rundor utanför knuten.

Man blir glad av att cykla
Man blir glad av att cykla

Nästa gång så tar jag med cykeln. Har tre gåsar oplockade med västkusten. Första är Lyngern runt så klart, backat och lagom långt. Slakmotan efter Sätila på väg tillbaka är legendarisk och vi har något att reda ut. Inklusive transport från föräldrarna och hem igen blir det 7-8 mil, en bra semesterrunda helt enkelt! Har cyklat den på förhistorisk tid, alltså före Strava, så jag har inte koll på hur fort det gick. Men det gick inte fort…

Sen tänkte jag smälla av en annan karamell. Som morgonrunda så har jag cyklat över genom Frillesås, över Breared till Gällinge och hem över Tom och Boberg. Alldeles lagom före frukost!

Sportgrus upp till Solryd
Sportgrus upp till Solryd

Den tredje gåsen som jag har oplockad är vägen upp till Kullens fyr ovanför Mölle by the sea. Den skulle jag vilja sprätta uppför för att smacka på en glass längst upp innan jag rullar tillbaka ner längs kusten till Lerberget för att få lite frulle.

Två gåsar av tre alltså har jag försökt att plocka tidigare men inte alls i den blygsamma form jag är i nu. Ska bli kul att testa benen nästa gång vi är i närheten!

Nu är jag äntligen hemma hos mina cyklar igen! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: