Jävla idiot

Jag måste fan hejda mig. Cool som en filbunke normalt men när jag nästan åker på arschlet för killen i den feta BMW:n har brått så tänder jag till. Höll på att bli trängd av han som bara skulle fram i två ton tyskt stål och gapade ”Jävla idiot”.

Tydligen är det inget bra, då får man en kaxig kille i 30 års åldern som inte vill något hellre än att kliva ur bilen och spöa skiten ur dig. Så kändes det i alla fall. Speciellt när han stannar efter övergångsstället och börjar kliva ur bilen.

Själv cyklade jag hem på cykelbanan istället.

Morgonen började å andra sidan underbart! Hög och klar luft, sol i fejjan och gott sällskap från PROJOHAN. Vi vevade ut till Äventyrsbanan och sladdade några varv i skogen och vevade hem igen. Bytte cykel sen kom idioterna in i bilden, jag och han alltså.

Nästa gång ska jag inte försöka vara så morsk när den andre sitter i ett betydligt större vapen, speciellt inte när jag är lite grinig efter 2 h MTB på tom mage. Ska testa att bara hålla mig undan helt enkelt. På något sätt.

2 svar till “Jävla idiot”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: