#köpt

PROJOHAN har redan förklarat det mesta, men jag ville bara lägga till att när Nico, som driver Envol och startade Le Peloton, snackade om att vi skulle kunna bli ambassadörer så trodde jag knappt att det var sant. Sen när Jesper från Oakley klev in på Le Mond med en låda glajjor och dunkade upp tre per man på borde höll jag på att börja fnittra.

Alla goda ting är tre?
Alla goda ting är tre?

Snygga Jawbreakers med nya Prizm Road! Det blir dom, Le Peloton-kittet och den snabba hjälmen imorgon bitti. Är man inte snabb får man vara snyggast på parkeringen!

Sen firade jag med att klippa 10 ettor i källaren. De första 8 på dryga 450 W och sen hade jag lite kvar i magasinet så jag ÖKADE till typ 500 W på de två sista. Ridå!

2 svar till “#köpt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: