Har man inte bloggat har man inte tränat

Kunde faktiskt inte med att instagramma gårdagskvällens övningar, vet inte riktigt var energin kom ifrån. Kanske var jag övertrött? Lyckades sätta igång ett surdegsbak, köra fem intervaller medans det jäste hemma på bänken och sen laga linssoppa till middag. Allt var iofs klart kl 22.00 men ändå? Sa jag att jag gräddade två limpor kl 06.00 idag? 😉

Två avslutande andetag efter sista intervallen
Två avslutande andetag efter sista intervallen

Intervallerna då, frågar du! Jo, de var så där jobbiga som de ska vara. Körde från lifthuset och upp, det gick inte fort men det gick. Försökte hålla ner vilan till tre minuter mellan varven och det kändes bra, kunde återhämta mig.

Ganska så nice avslutning på passet
Ganska så nice avslutning på passet

När jag var på väg hem så SPÖREGNADE det, nej, inte bara så där lite mesigt utan mer av bibliska proportioner. Så jag var helt inställd på att köra i källaren, sökte stöd av PROJOHAN och EXTREMIVAR och de förstod mig.

Sen när jag började bli klar för cykling kom solen fram och den lös på mig hela passet, ända fram tills jag rullade uppför Östgötagatan på hemväg där det började dugga. Bibliskt var ordet, det var någon som tyckte jag skulle cykla utomhus. Inte mig emot!

Strava:
https://www.strava.com/activities/307217200

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: