Hemma efter vilovecka

De tre veckorna inför semestern så kände jag mig sliten, hade svårt att hålla fart hemma. Genomförde mina pass och ramlade ner i soffan trött hemma. När jag tittar i kalendern blev det nästan 9 timmar i snitt under de tre veckorna inför semestern exklusive styrketräningen vilket är mycket för att vara jag som inte pendlar till jobbet.

Förra veckan var ganska härlig med vilovecka, jag och H turistade livet ur oss i NYC. Det var fantastiskt härlig och vi fick se mycket under veckan. Många saker att bocka av bara på Manhattan och i Brooklyn. Vi var ambitiösa och kanske hann hälften av allt vi ville göra, med lite tur? Som tur är går det ju att åka tillbaka och uppleva mer!

Hann med två korta morgonjoggar när vi var iväg. På fredagsmorgonen var jag så stel i ryggen att jag stapplade några gator i väntan på att det skulle ge sig innan jag fick stanna och stretcha så där corny i ett gathörn för att mjuka upp den lite.

Jogg längs East River
Jogg längs East River

Nu är viloveckan äntligen över, med jetlag i kroppen kommer kvällens fem vändor upp på HBB bli alldeles fantastiskt episka! Wish me luck!

Och, ja just det, 2015, FU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: