MTB Täbys KM #1 i Vallentuna

Då var det alltså dags, order från coachen var rulla dit, vilket tog ca 1.10 h för 25 km, sen reka banan. Fick en märklig stickpunka bak på mitt nya Maxxis Ikon så jag krängde i en slang efter att ha sprutat Stans på allt och alla. Tar nog ett tag att vänja sig vid slanglöst?

MTB TT då?`Det gick sådär. Kroppen är inte riktigt van vid 40 min på hög effekt, jag är inte van vid att trycka på det där lilla extra heller. Sen är det en lite ny känsla att köra fort i skogen, har alltid känt att jag har bra teknik men att ha det i kombination med att köra smart och effektivt är en ny och rolig utmaning.

Kramade också ett träd när jag satsade lite för hårt i en kurva så framhjulet släppte. Tror också jag burpade framdäcket lite, men det klarade sig hela vägen i mål.

När jag tittar i resultatlistan verkar jag ha kört hem en tredjeplats vilket var väldigt roligt! Det trodde jag inte alls, det är skönt att inte behöva bli sist varje gång, utan bara näst sist. 😉

Ska se om jag hittar lite bilder när de läggs ut på deras Facebooksida.

Sen när jag skulle hem insåg jag efter lite googlande att jag stod vid Roslagsbanan som inte tar cyklar på tåget så jag fick ringa hem och be H äta för jag skulle bli ”lite sen”. Vevade hem de där 27 km ner på Söder och staplade hem lagom tills att hjärtat gick och la sig. Det blev dryga tre timmar i cykelsadeln så det var skönt att komma hem till slut.

Väl hemma hade min GPS bestämt sig för att skrota passen så jag fick inte laddat över något till Strava.

Ridå
Ridå

Ett svar till “MTB Täbys KM #1 i Vallentuna”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: