Kompensationslättning

När jag körde Keps Cup på Muskö i helgen så var jag riktigt riktigt trött efteråt. Jag var inte bara trött efteråt utan jag var trött hela tiden när jag cyklade. Det måste bero på min cykel. Så klart!

Yeah baby!
Yeah baby!

För att få ordning på detta så fanns det ju inget annat alternativ utan att försöka lätta Cambern. Sagt och gjort, jag fick ur tummen och skruvade av vevpartiet, vilket var lite läskigt att lossa. Det satt APHÅRT så jag stod på alla fyra och grymtade i köket tills det lossnade.

Bojsänket
Bojsänket

Där var ju boven i dramat. Hela 139 gr spindel och drev! Dags att ta fram det hemliga vapnet, ABSOLUTE BLACK SPIDERLESS 34T!! YEAH!

64 gr godhet
64 gr godhet

När jag provkörde cykeln på morgonen efter så FLÖG jag ju uppför Hammarbybacken. Ni ser! Solklart resultat av de massiva 75 gr sparade genom uppgraderingen! Nu ska jag bara orka med att köra med alla dom där 34 tänderna.

2 svar till “Kompensationslättning”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: