Återtåget?

Efter Belgien fick jag en bra vecka men åkte på något basilusk i helgen så det har varit lite fram och tillbaka sen i lördags. Som en nyponros i söndags när jag körde Keps och lite bättre i måndags. Sen BOOM! Kniven-i-magen-bakslag igår, då blev jag ynklig.
Idag rullade jag ut Cambern i Sicklaskiftet för att känna lite på det.

Det var en alldeles fantastiskt morgon, lite halt och jag känner mig lite som Bambi ute på hal is när det blir lite halt, hällar och rötter. Inser att det krävs övning för att (våga) köra fort i skogen. Jag känner att jag har ganska god teknik och tar mig fram nästan överallt men att göra det fort när det är halt är en helt annan sak.

Så bra, då har jag en sak till att gnugga på! 🙂

image

Sen tryckte jag in ett personligt rekord uppför backjäveln på vägen hem. Imorgon funderar jag på att dra några vändor till i backjäveln medans H är och förlustar sig med annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: