Helgens distans – förblånat fint!

I helgen stod det 4 timmar distans i boken, det gick sådär. För att få ihop mina timmar så hängde jag med Cykelcafe Le Monds söndagsrunda ner för att fika lite i Ösmo innan det bar hem över Sorunda och Västerhaninge.

Helt chockad över den starka lampan
Helt chockad över den starka lampan

Det var jättevarmt så jag höll på att brinna upp med vindjacka och långärmat redan på vägen ut så i Brandbergen justerade jag kläderna lite.

Vi tuffade på söderut och jag kunde hålla mig på distanspuls, efter Årsta Havsbad började det gå fort så då släppte jag och en annan för att veva oss söderut för egen maskin.

Efter fikat blev det ganska snabbt ett hårdare tempo som höll i sig hela vägen hem. Inte helt optimalt för distanspass men det var skönt att sitta med i klungan även om jag slet lite. En bra dag helt enkelt, trots att det gjorde KAOZ med det uppgjorda PROGRAMMET.

Strava.

2 svar till “Helgens distans – förblånat fint!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: