In i solnedgången

Gårdagen inleddes framför tvn, dels kollade vi på Vasaloppet och imponerades över de starkaste som dånade ner mot Mora i över 22 km/h (!!) och dels smygkollade jag på sammandraget från lördagens Strade Bianche som Eurosport skjutit ur tablån.

Det gäller att multitaska.
Det gäller att multitaska. STYYYYYBAR!

När alla gått i mål på Vasaloppet och på Strade Bianche så hoppade jag upp på Superkrysset för att cykla ut i solskenet. Hade flossade byxor och en lite varmare tröja. Trodde jag skulle koka bort den första timmen, helt otroligt varmt!

Keps, sol och gubbe!
Keps, sol och gubbe!

Vevade ner till Sjöstan för att kliva på det GPS-spår jag hittade hos Viktor och Johan från den sommarturen vi gjorde ner runt Bornsjön över till Rosenhill och sen via Västerhaninge och hem. I Skärholmen pågick ett fantastiskt stort vägarbete så jag stängde av GPS när jag snurrade där och fick inte satt på den förrän jag var i Södertälje igen. Sen var det strunt samma för när jag kom hem så nollade GPS:en filen ändå vilket gav tom fil när jag skulle importera den till Strava.

Nåväl, över 4 timmar vilket var målet och över 10 mil innan jag kom hem igen, en bra avslutning på en lite konstig vecka med en resa till Skåne och femdagars träningsvärken från helvetet.

På lördag blir det repris. Då funderar jag på att ta RÄSERN, om vädret håller i sig då alltså.

Åh, just det, 2015 FU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: