Testad till max

Igår small det då, startskottet för min vilovecka. Innan dess var det ett maxtest som skulle klaras av.

Gäller att klä upp sig för speciella tillfällen.
Gäller att klä upp sig för speciella tillfällen.

Slog till på stort och drog på mig Le Peloton-kittet för att tagga lite extra. Sen kom jag på att jag inte ätit en enda ren kolhydrat på hela dagen, sen grötfrukosten. Så jag halsade några Haribo-nappar innan det bar av.

Körschema redo!
Körschema redo!

Hade förberett ett körschema med den ÜBERAVANCERADE Sky TT-uppvärmningen som jag skrev om igår och sen en övergång till maxtest, avslutade med 10 min nertramp.

Riktigt glad, innan testet i alla fall.
Alltid glad, innan testet i alla fall.

Gäller att dokumentera innan maxtestet går igång för då orkar jag inte så mycket tänkte jag.

Testet i sig gick bra, landade runt 300 W och trampade på i början. Fick inte ordning på belastning och kadens så jag hamnade lite lågt i kadens. Efter en justering blev det lite enklare att hålla runt 90 tramptag och jag körde på. Efter råd så försökte jag inte stirra för mycket på watten utan låta den bli det den blev. Svårt men kanske nyttigt. Pulsen steg gradvis och klev upp på rött på slutet. Hade inte så mycket kvar att ge, när 30 min hade gått så låg jag på 175 slag, 12 från max.

Efteråt hade mitt hjärta ställt fram mat så det var bara att inleda återhämtningen. På kvällen var jag helt slut och somnade som en död. Nöjd.

2015, F U!

Stravalänk: https://www.strava.com/activities/252655819

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: