Hellweek eller fika med bonk

Igår stämplade jag in sista passet på min hårda vecka för den här perioden. Hård vecka betydde fyror i måndags, vila, sen Le Peloton, efter det kom 2×4-2×3-2×2 och avslutades med en omgång spektakulära fyror. Staplat på det fyra timmar distans.

Efter fredagens fyror så var benen inte helt OK med att sätta sig på cykeln igen. Men står det i programmet så är det väl inte mycket att göra, bara att bocka av antar jag?

Hur svårt kan det vara liksom?
Hur svårt kan det vara liksom?

Började med sällskap de första två timmarna igår,  det gick kanske lite för fort för när jag 45 min senare var helt osammanhängande så blev allt lite jobbigt. Stapplade in på en mack och fulmulade en bulle och en kopp kaffe. Sen satt jag och kontemplerade livet tills det återvände till kroppen.

Ge mig liv!
Ge mig liv!

Väl matad så hoppade jag upp på cykeln igen, det hade börjat kräksnöa så det kändes riktigt roligt! Rullade tillbaka mot civilisationen när livslustarna återvände så jag tog höger mot Erstavik och klockade in den sista 1,5 timmen på passet i Nacka och Boo.

Något mer sammanhängande med kolhydrater i kroppen
Något mer sammanhängande med kolhydrater i kroppen

Lagom till att jag var klar kom solen fram så den sista halvtimmen såg mer ljus ut. Helt slut, både i kroppen och för veckan.

Dagens kompis
Dagens kompis

Hemma igen, denna gången med mer mat i handen blev det en dusch, mat och sedan rodelträning en stund innan det vart galej på kvällen.

Sharkanado 2 - kvalitet
Sharkanado 2 – kvalitet

Imorgon, måndag väntar ett maxtest – som inledning på viloveckan. Sen är det ganska lugnt hela veckan. Ska bli skönt på något sätt. Återkommer och gråter ut här på bloggen!

Idag är det vilodag och jag tänkte attackvila så det sjunger om det. Strava:
https://www.strava.com/activities/251507220

Ta tout a l’heure!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: