Låg pepp men snart blir det bättre! Fler intervaller!

Igår hade jag en dipp i motivationen, men det är ju sånt som är att räkna med. Egentligen finns det ju inte så mycket att göra mer än att kötta vidare med distans och intervallerna för att hitta de där cykelbenen.

Som ett vrak
Som ett vrak

Körde Le Peloton igår och jag hoppas verkligen att det är min vintercykel som gör mig slö och långsam. Det är lätt demoraliserande att sitta bakom och dra upp pulsen över tröskel när de framför ser oberörda ut. Får öva på mitt pokerfejs helt enkelt…? Johan matade imponerande runt enbart på bitvis snöröjda trottoarer. Helt sjukt vad envis karln är.

Ikväll blir det intervaller, två fyror, sen två treor och sen avslutar jag med två tvåor. Alla i stegrande watt. Med två vilodagar inplanerade så känns veckan än så länge som en vilovecka, men det är nog att bedra mig.

Big ring, big grin!
Big ring, big grin!

Efter kvällens smash hit får jag räkna till fyra igen som fredagsmys och sen på lördag får jag suga på fyra timmars distanskaramellande! Wunderbar!

Vecka tre i mitt program verkar bli en hård vecka framöver, fjärde veckan, NÄSTA vecka blir en vilovecka.

2015, F U!

2 svar till “Låg pepp men snart blir det bättre! Fler intervaller!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: