Vad ska man hitta på 2015?

Det är ju frågan. Än så länge vet jag inte riktigt svaret men det jag är sugen på är:

 • Cyclocrosscupen, dels köra så många tävlingar som möjlig. Siktar på en eventuell Stockholms Cup och sedan Swe Cup. Det hade varit riktigt roligt att komma runt mitt i fältet på H30 istället för DFL.
 • Tre MTB-långlopp i alla fall. De jag funderar på är Mörksuggan, Lida Loop och Bockstensturen. Siktar på så många som möjligt, men det får komma allt eftersom.
 • Starta i några landsvägslopp som H30-veteran för CK Valhall. Speciellt Stockholms Cupen vore roligt, med de korta kriteriumloppen, men även lopp som Falkenloppet eller Skandis.
 • En start i ett XCO-lopp, tävlingsformatet verkar likna CX så det kanske passar herrn?

Hur är också ett bra ord, hur ska jag försöka göra mig redo tro?

 • Fortsätta med Le Peloton på onsdagar minst, det är så förbaskat roligt och nu när Nico släppt en serie kläder så gäller det ju att använda dom också… 😉
 • Ner 11 kg, jag gick ner 8 kg under första hälften av 2014, sen låg jag och stampade. Inte riktigt motiverad kanske, men att gå under 90 kg skulle vara riktigt ball.
 • Målmedveten träning och intervaller, precis före juluppehållet kom jag upp i 360 W på fyrorna. Det hade varit riktigt roligt att komma upp i 400 W på fyra fyror. Vet inte om det är särskilt realistiskt men det vore ett roligt mål.

Vad har du för funderingar och hur ska du ta dig dit?

2 svar till “Vad ska man hitta på 2015?”

 1. Grymma mål.
  Jag ska liksom du köra cx-cupen och så många LL jag kan. XCO låter ju festligt, säg till så hakar jag på.
  Sen ska jag ner 10kg. Vägde in på 90.1kg idag.
  Belgien och Italien får det bli som utlandscyklingar.
  Liksom du skulle det vara kul att komma någonstans i mitten av fältet på cx-cupen. Innan min skada så var jag faktiskt snabbare än både Björn och Viktor i GBG. Dit vill jag igen.

  Gillad av 1 person

  1. Ja, en nergång med bibehållen watt eller helst en ökning på watten hade suttit fint. Vet lyckligtvis inte hur realistiskt det är men det får året visa. Sub90 ska gå tycker jag, en brist på godsaker och lite fräschare kost borde funka tycker jag.

   Belgien ja, ska bli intressant att se hur vi står oss mot Swedbank-gänget. De sitter och kör 75 min spinning varje lör/sön så det gäller väl att komma igång med intervallerna. Sen sitter jag och Hanna och tittar på Medelhavskusten i Italien, eller så blir det den franska sydkusten, vi har inte riktigt bestämt oss än…

   Till CX-cupen hoppas jag att jag har lite mer pang i benen, får ta ditt hjul upp i mitten av fältet!

   Nu KÖR vi!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: