Upplyst var det här

När jag kör cyclocross – eller gravelbike för den delen – så brukar jag köra med en MagicShine MJ-872 köpt på XXL. Den har ganska bra ljus och har funkat bra i över ett år, men den börjar bli lite trött i batteriet. Eller har nog alltid haft ett lite underdimensionerat batteri. Enligt XXL verkar det råda lite oklarheter om den verkligen har 4400 mah eller 6600 mah kapacitet i batteriet.

Det jag vet är att den OMÖJLIGEN kan ha 6600 mah, för den klarar väl 35-40 min på full effekt. När vi kör Peloton är det svårt att kräma ur 90 min på lägsta eller näst lägsta läget.

I Tyskland kan man ju köpa allt, även batterier till MagicShine-lampor (eller heter de MagikSchine där?). Så jag klickade hem ett 6200 mah Panasonic-batteri som skulle väga i krokarna 290 gram. Steget upp från mitt nuvarande men inte fullt ut till det stora 9000+ mah batteriet. Det stora vägde nästan ett halvkilo så jag ryggade lite där.

Tyskarna var föredömligt snabba så nu har jag snart paket tror jag, återkommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: