36:e bästa cyclocrossare i Sverige

Ja, det är ju sista platsen i Superklassen av de som faktiskt fått en placering, men ändå. Stort! Jag är ganska nöjd med insatsen. Tydligen får man en placering i cupen om man som jag gått i mål på minst fyra av sju deltävlingar.

Andra året jag tävlar i CX och i år har jag fått cyklat lite mer, samtidigt har det gett en hel del erfarenhet inför kommande säsong. Förutom att köra till jag dreglar ska jag försöka var lite taktisk, hur taktiskt man nu kan köra från längst bak i klungan…

Bild tagen av Mikael Källström, http://mkallstrom.wordpress.com/.

2 svar till “36:e bästa cyclocrossare i Sverige”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: