Tjong i medaljongen

Steg motvilligt upp och började göra mig i ordning för att köra Le Peloton. När jag var klar hittar jag inte plånkboken och det visar sig inte vara lätt att komma ihåg att den låg i jackan efter jag handlade igår. Speciellt inte kl 05.00.

Kroppen känns sådär men det är ju i alla fall inte kallt när jag kommer ut och efter plånboksletande sladdar jag in framför Urban Deli prick kl 06.00.

Det gick lite lugnare i spets idag och jag kunde hänga med hela vägen till efter golfbanan innan jag blev avhängd. Det berodde nog mer på att det gick väldigt mycket mer långsamt än det brukar, än att jag var stark.

Med lite solovevande, vägvisande och så, hamnade klockan på 07.20 innan jag var tillbaka på LeMond.

Efter gårdagens grusnötande och måndagens gympass var väl benen allt annat än fräscha men ett tag har jag haft en ny känsla av att vara stark i benen. Det som släpar efter är kondisen så nu får det bli korta intervaller för att stressa syreupptaget.

Den obligatoriska Strava-länken: http://www.strava.com/activities/215697278

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: