Vilken jävla morgon

Studsade upp ur sängen vid 05.00 och hoppade i tightsen, smackade i mig två mackor med smör för att få tyst på magen. Sen var det den vanliga cirkusen för att få på sig rätt kläder till sort, mängd och antal innan jag rullade ner till Urban Deli i Sickla.

Nico berättar hur det ska funka på Le Peloton.
Nico berättar hur det ska funka på Le Peloton.

Nico började dra hur det funkar med dels lvg-peloton och dels cx-peloton eftersom vissa skulle köra väg nu på morgonen och vi andra siktade på cx-loopen.

Johan lyste med sin frånvaro så när vi rullade från UD kl 05.58 undrade jag om han skulle sladda in i sista minuten eller om han ställt klockan på sovmorgon. Det var en välbehövlig sovmorgon som han prioriterade idag, helt rätt!

Helt väck efter en timme på tröskel.
Helt väck efter en timme på tröskel.

Jag blev ganska snart avhängd efter Lilla Sickla i backen upp mot stenbron och vidare mot utegymmet i Björkhagen. Kom ikapp Sara som låg och mosade på så vi växeldrog lite över golfbanan och vidare över träbron. På Hellas-sidan när det började gå upp och ner började mina ben protestera mot den omilda behandlingen och väl nere igen vid Söderbysjön så är det en lång jävla backe upp mot Ältavägen. Där punkade jag helt och fick släppa Sara, hon fick 100 meter och jag mosade på i min ensamhet. Vid Erstaviksvägen hade jag piggnat till lite i påkarna så när vi kom ut på grusvägen matade jag på fram till vi tog vänster på Erstsaviksvägen. Då hade jag turligt nog mosat ur benen igen inför den fina uppförsbacken mot korsningen lite längre fram så det gick inte så fort. Ändå fick vi kontakt med Nic och en annan (Tommy) som vi slog följe med till backen upp mot golfbanan där jag (?!) ryckte och både Nic och Sara fick släppa.

Körde på tillbaka och kom om snabbingarna som tydligen hjälpte Rille med en punka vid äventyrsbanan och när vi kom upp på 5 km spåret hade Sara Stark fått kontakt med oss igen och vi körde sista biten ihop hem. Tommy tappade vi när jag la en bredsladd i en kurva. Då kände han nog att det var nog för idag. 😉

Torrt och fint i terrängen, bara några enstaka pölar.
Torrt och fint i terrängen, bara några enstaka pölar.

Väl hemma tog jag fram den lilla tvätten från CO efter tips från happymtb. Grymt bra grej att ha i källaren, så slipper jag släpa in grisiga cyklar i hallen.

Nu sitter jag och pustar fram på eftermiddagen och är helt slut. Ska det vara så jobbigt att köra Le Peloton? Roligt är det ju!

Stravalänk:
http://www.strava.com/activities/207530515

2 svar till “Vilken jävla morgon”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: