Det gick åt helvete helt enkelt

Det blev en ny cykel i år också. Köpte min Venge förra året och jag tyckte jag var ganska nöjd med min On-one för cyclocross. Men så såg jag att det var en Cannondale i min storlek som var rejält nedsatt så jag var ju bara tvungen att provcykla. Det skulle jag ju inte gjort…

En provrullning räckte
En provrullning räckte

Jag fick cyklat hem den efter jobbet och lindade direkt om styret med orange linda istället för den dassiga gröna som satt på. Tyckte den blev ganska cool och sen finns det ju en likadan med grön linda i klubben redan.

Ny kontrastlinda på!
Ny kontrastlinda på!

Även sadelstolpen var lite kort, tur att jag köpt en superlätt KCNC till Hs cykel, den fick ta tjänstgöra så länge.

Visst blev det fint?
Visst blev det fint?

Sen var det bara att skruva på nya pedaler och ge sig ut för att skita ner den, vilket jag lyckades med kungligt på Nationalarenan i Sköndal!

Tillfälle för tvätt hos Johan.
Tillfälle för tvätt hos Johan.

2 svar till “Det gick åt helvete helt enkelt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: