Uppdatera cockpit på crossen

Jag har nästan inte gjort någonting med min Dirty Disco. Det har inte riktigt behövts. Dels för att jag inte körde så mycket cross förra året och dels för att jag inte känt att det behövts, förrän nu.

Tänkte att det kunde vara roligt att lätta den lite och samtidigt snygga till den lite. Sadel behöver jag defintivt byta och samtidigt kan jag ju likagärna byta lite annat. Styrstammen är 90 mm vilket är lite kort enligt mina senaste mått från den BG-fit jag gjorde i våras så där tänkte jag gå på en lite längre, sen är ju styret som ett bojsänke så där finns det ju mer att spara.

På sikt tänkte jag byta vevparti också, för det är ett Rival original som väger bly.

Roligt att piffa lite på cykeln också. Men först ska den få hjul som sagt.

2 svar till “Uppdatera cockpit på crossen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: