Dags för crosshjul nr 2

Förra året, när jag köpt min Dirty Disco från On-one så behövde jag ju ett par tävlingsmässiga hjul för skivbroms. Eller ja, amatörmässiga tävlingshjul…

Fulhjul från Kina
Fulhjul från Kina

Då köpte jag ett par hjul med kinafälg, med den ”nya”, 23 mm breda profilen och 38 mm höga plastfälgar. Naven är som det brukar vara, Novatec för skivbroms. De har tickat fint det senaste året så nu tänkte jag komplettera med ett par till. Har hittat ett par liknande hjul på Ebay som jag tänkte knipa. På dessa hjul blir det ett par snabba challengedäck, så har jag ett hjulpar för skitåka och ett för snabbare banor.

Känner ni crosspeppen? Do you love the smell of glue in the morning?

4 svar till “Dags för crosshjul nr 2”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: