Nypremiär på Le Peloton, igen!

Hur många gånger kan man nypremiära på Le Peloton kanske du undrar? Hur många som helst säger jag!! Har inte kört Le Peloton sedan i juni så nu var det väl ändå dags? Tänkte egentligen köra grupp 2 men Johan fnyste så jag tänkte vara lite manlig och kliva på snabbgruppen direkt.

Jag hängde på till Saltsjö-Dunväs station som när jag började köra Peloton för ett år sedan, sen skarvade jag på Johan när jag mötte honom. Tillsammans med tre andra så körde vi lagtempo hela vägen till Maggies Farm på väg tillbaka till när snabbgruppen kom ikapp oss. Då hade jag inte mycket att ge så när de började gasa på Flatenrakan på väg mot Sköndal kunde jag bara titta på när de seglade vidare in i horisonten.

Strava

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: