Ny ordning

Väl tillbaka från semestern så var det ordning på torpet idag. Cykel till jobbet, har faktiskt saknat det, funderar inte ens på att ta tunnelbanan. Varje gång jag kommer ner till T-banan så blir jag lite full i skratt över hur full den är, speciellt efter att ha cyklat ett tag.

Fick även till ett pass på SATS med H, hon körde styrka och jag fick ihop lite marklyft och knäböj. Sen var det 3×4 min på löpbandet i 4.20-tempo. Pulsen SKULLE upp, och jävlar vad jag tyckte jag led.

Nog bra, säkert. På torsdag smäller det igen med intervaller och på lördag blir det långpass. Sen blir det bröllop och dekadens i helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: