Ett skitpass är också ett pass

Försökte cykla igår, planerade båda Peloton-looparna som Johan cyklade för ett tag sedan. Värmen var verkligen tryckande och luftfuktigheten gjorde sitt för att vara lite sådär extra knäckande.

Fortsatte ut till Älgö mest för att det är en fin vända och det var längesen, sen rullade jag tillbaka och fick justera bort ett skrammel på växlarna vid Lännerstasundet, då stängde jag av datorn och kom inte på att sätta på den förrän på Sockenvägen efter Skurubron. Ajja.

Mosade på och kände hur mosiga benen var redan efter tre mil så det vart till att gå ner på lilla klingan i vissa backar, men det var ju nästan inte bättre eftersom det blev tryckande varmt när det började gå för sakta.

Efter Vikingshill och Kummelsnäs stannade jag i Orminge Centrum för att halsa en Cola innan jag fortsatte tillbaka över Skurubron och vidare på öglan som börjar med Skurusundsvägen, tillbaka till Nacka och vidare hem till Johan för middag och sovplats.

Inget att skriva hem om, men tydligen något som räckte för ett inlägg. Imorgon går bussen till fjällen för en vecka med regn i Funäsdalen. Glädje.

Strava: http://www.strava.com/activities/174747832

2 svar till “Ett skitpass är också ett pass”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: