Klassikern del tre [X]

Ja, så var klassikern del tre, Vansbrosimmet avklarat i början på juli. Det var så kallt i älven att arrangörerna kortade simningen till halva distansen, alltså samma som för de som gör Halvklassikern.

Starten började 1500 m nerströms och vi fick hela längden uppströms.

Simmet är väl inget vidare egentligen, trångt och motigt att simma. Jag crawlade fram till uppströms började, sen tappade jag rytmen och blev lite andfådd så jag gick över till bröstsim. Efter det vågade jag inte chansa och gå tillbaka till crawlen utan bröstade mig ända fram i mål.

Lång väntetid och massa tid i bil. Tror det tog ca 12 timmar totalt innan jag var hemma igen för 35 min simning.

Hade man haft en rundbana i en sjö med bojar och lite så tror jag att man hade kunnat få det lite roligare men jag vet inte jag. Mest MEH av alla klassikerinstallationerna.

Nu laddar vi om för Lidingöloppet i slutet på september!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: