Premiär för kortbent

Igår rullade jag, Johan, Viktor och Peter, CKCX stolta atleter, mot Värmdö för att genom kors- och segertåg känna på våren.

Har gömt mina knävärmare på något listigt ställe och mitt i allt tog jag det smarta beslutet att cykla med kortbent och korta handskar. Extremt begåvat. Benen funkade men fingrarna var ganska kalla hela vägen runt, helt i onödan.

Vi tog oss ut mot Ingarö i ett bra tempo och snittet slutade på 31 km/h för mig även efter jag winchat mig uppför några backar på slutet i typ 14 km/h… Jag var ”ganska” trött, trots stor semla i Gustavsberg och sen god macka på Fine Food i Sjöstan.

Oavsett var det riktigt nice att bocka av ett av årets första lite längre pass, speciellt eftersom det blir troligtvis en 20-milare från Täby på lördag så att jag gör lite plats för Johans smörgåstårta på söndag när det är dags för en av de bästa vårklassikerna Ronde van Vlaanderen!

Efter en varmdusch intog jag fosterställning i soffan i några timmar innan det var dags att spotta upp sig för middag och 30-års fest. H hade varit ute på fredagen på en annan 30-års fest så det kändes som om allt var möjligt!

Vi somnade ovaggade efter att ha smitit från festen alldeles för tidigt… Ooops.

2 svar till “Premiär för kortbent”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: