Slimline, so far so good (-3)

I början av året var jag ganska trött på mig själv och min betydande spolform. Visst är den aerodynamisk och det är ju ganska smutt att rulla ifrån alla utför, men det är ju också ganska segt att hamna sist i varenda uppförsbacke.

Några åtgärder som jag gjorde var att skippa sötsaker mellan nyår och skidresan vecka fem och sen började jag regga maten i appen Life Sum. Registreringen av maten i sig gav inte så mycket tyckte jag, det som hände var att jag började inse vad som händer när man lägger till det där extra vid eller mellan måltider.

 
image

På tre månader har jag inga fantastiska resultat men jag är i alla fall ca -3 kilo vilket jag är ganska nöjd med, hade troligtvis rasat mer i vikt om jag inte varit så fantastiskt glad i mat och godsaker. Målsättningen för 2014 är faktiskt att gå ner sexton kilo totalt och med -1 kg per månad kommer jag nog inte att nå målet kortsiktigt så nu blir det att gasa lite.

Om jag når mitt mål under 2014 så kommer jag fortfarande att vara överviktig enligt BMI men det känns helt OK. Faktiskt. 😀

Får ta de sista sega kilona under 2015, jag ska väl ha något kvar att sträva mot?

3 svar till “Slimline, so far so good (-3)”

  1. Det är hård träning och lite mindre bira som gäller! Jag står på -7,7 kg sedan 13 januari och jag har tränat extremt hårt med mina mått mätt.

    Kämpa på Magnus, jag hejar på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: