Repris på söndagsrunda

Igår var det dags igen, Johan hotade med att springa (!!) en sväng istället så jag och Förbundskapten Hasse Mård fick ställa upp och ta en för laget.

Vanligtvis är jag skitdålig på att läsa vad som egentligen gäller, så också denna gång när jag dök upp med ful-Konan när de andra stog och glänste med sina fin-crossar. Tji fick jag liksom och fick skämmas längst bak med skev bromsskiva och gnisslande cykel.

image

Den vanliga söndagsrundan går ju Ältavägen ut och vidare ner till Vega-baren innan vi kör hem genom Trånkan. Igår snackade vi om att kanske testa rundan förbi Solsidan och vidare hem över Erstavik. Den var ju supernice att hoja, kanske lite mycket asfalt för grabbarna med fin-crossar… Såg inte ut att lida speciellt mycket får jag säga! Tyvärr är min kondis helt åt helvete, vet inte riktigt vad jag ska göra för att få ordning på den men skam den som ger sig, bara att nöta på antar jag?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: