Vilket magplask

På fredagar har jag lagt in simning i mitt träningsprogram och jag kände mig inte speciellt pepp. Å andra sidan kan man ju alltid göra storverk när man slår ur underläge.

Tog tunnelbanan från H när hon skulle gå till gymmet och landade på Kronobergsbadet en tjuga senare.

Hoppade i plurret och kände på axeln lite, det gick fantastiskt bra och jag blev så lättad över att min operation förra vintern inte känns av. Det mest ironiska var värken som kom i höger axel efter att ha landat på höger axel under skidsemestern. Efter 500 M så var det så fullt på vår bana att jag lackade över värken i axeln och alla krockar att jag drog för att äta lite frukost.20140307-074542.jpg

Nästa vecka ska jag fan på det igen, tror jag tar Eriksdalsbadet då så jag får en 50 m bassäng att plaska i. Axeln och jag har snackat och nästa vecka håller den käften.

2 svar till “Vilket magplask”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: