Återuppstånden på Söndagsrundan

Igår var det alltså dags. Skippade föreningens extrainsatta årsmöte genom att braka tvärs genom mötet med cykel på axeln, gjorde mig säkert bara vänner! Konan med SKS Longboards var vapnet för dagen och den passade fantastiskt bra. Ska bara justera styret, 800 mm DH-styre funkar inte riktigt på en pendlare.

Som en del av mitt nya träningsschema inför Vätternrundan så verkar det som att jag skall cykla mer (TM). Sagt och gjort, det var ju inget att be för utan lägga lampan på laddning och dra på sig långkalsongerna.

Rule #9
Rule #9

När jag kom ner utanför SCS så var vädret EPISKT. Det regnade på tvären så det sved i ansiktet, men det gick snart över då det började snöa femkronor. Johan och jag matade oss söderut längs Ältavägen och svor lite över motvinden. Monstret Björn väntade i Lindalen, efter det så var semestern slut men det var bara att ta i lite extra. Jösses vad stark han är, han frös och tyckte livet var miserabelt för övrigt. Själv höll jag på att smälta bort!

Längs vägen gratulerade vi oss själva och utbrast i spontana hänvisningar till hur Rule #9 vi var!

Väl hemma blev det ett varmt bad och en kall cider som legat på kylning. Sen somnade man ju som en prins!

Ett svar till “Återuppstånden på Söndagsrundan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: