Kändis och avhängd x 2

Måste bara berätta om en Le Peloton för några veckor sedan.

Turen började i lite beskedligare tempo på grund av mörkret och regnet så jag kunde hänga med hela vägen upp till backen mot Fisksätra vid återvinningscentralen. Vände direkt i T-korset och gick inte med ut på loopen i Fisksätra för att skaffa mig lite försprång inför Älta.

Peloton hann fatt i mig precis vid kyrkogården i Ältabacken före Hellas och jag kunde bita mig fast något osnyggt i uppförsbacken och vidare mot Älta.

Tappade hjulet ungefär plantshoppen där slakmotan tar i inför Ältaskylten, även om jag såg klungan hela vägen fram till rondellen där de kör upp mot kyrkogården. Då var det ridå, helt körd så blev jag alltså avhäng för andra gången. HÄRLIGT! Toppade av på 174 slag så jag måste verkligen börja öva på att maxa ur pulsen och inte vägga tidigt.

Satte fart för att bli upphunnen efter Flaten men lyckades hålla undan precis fram till MJB där Nico rullade fram till mitt bakhjul och frågade hur det gått.

Väl inne på MJB väntade en annan Magnus från Husky Podcast som vill intervjua oss ”galningar” som går upp för att cykla snabbt och hårt en timme för att sen få frukost. Ska bli spännande att höra hans uppfattning av oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: