Hammarby Hill XC – CHECK

Så här dagen efter är jag fortfarande lite nöjd ändå, första starten i tävlingsklass och JAG KOM INTE SIST. Inte Johan heller för den delen, mycket starkt kört! Tappade fem minuter på Johan per varv de första två varven och tre minuter på sista varvet. Det är jag riktigt nöjd med! Sen att jag kom 40 (!!) minuter efter vinnaren i H30 tycker jag att vi talar tyst om.

Uppför (Foto Andreas Nyström)
Uppför (Foto Andreas Nyström)

Höll hjulen ner hela tiden och fick tyvärr skämma ut mig med att gå uppför Hammarbybacken, formen räcker helt enkelt inte till att besegra Col de Merde med 32-36. Hade nog behövt en annan utväxling för att ta mig upp utan att krampa ur fullständigt.

Kränkt (Foto Andreas Nyström)
Kränkt (Foto Andreas Nyström)

Fick en liten dipp på mellanvarvet innan jag började äta lite så att jag fick upp humöret igen, ska försöka se till att sköta energin bättre nästa långlopp. Lite roligt att jag blir missmodig och gnällig efter ca en timme i tävlingsfart.

Väl i mål missade jag precis tretimmarsgränsen, är så nöjd ändå!

2 svar till “Hammarby Hill XC – CHECK”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: