Dekaltrim

I veckan blev jag far till ett par snabba hjul med ett par lika snabba däck. Har kikat efter ett par ersättare till mina 38 mm kinatuber sen jag sålde dom till Johan för ÖVERPRIS. Det dök upp ett par snabba Dura Ace C50 tubhjul med svarta dekaler. Mycket läckert.

Efter att ha vänt mynten lite slog jag till och sen var det bara att klura ut vilka däck som jag skulle sko hjulen med. Som av en händelse dök det upp ett par 25 mm Victoria Corsa Evo CX begagnat på Happy. Då var allt klart!

image

Nu ser supersexan ganska snabb ut, tyvärr väger den som ett bojsänke med fulkassett och hjulen. JÄVLAR vad nöjd jag är, JÄVLAR.

Sa jag att jag var nöjd?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: