Jag synar din kränkning och dubblar!

Igår var det dags för Tisdagsrajds sexårsjubileum, det gick så där. Eller mycket bra, beroende på. Hade ett ärende nere i Sjönstan innan det var dags och visste inte om jag skulle hinna till HBB så jag och Johan bestämde att vi kör när det går. Peffen och Martin hakade på så det blev gubbar plus HOPPOSTUDS som rullade ut i skogen. Vi var lite tidiga på fikahällen och sedan VÄLLDE det in folk. Vi snackade lite och drog tidigt så att vi fick cyklat lite. Jag var rejält rökte efter att ha försökt hålla hjul på starkingarna där framme. De jävlarna hade bra teknik också!
Tisdagsrajd firade 6 år så vi snabbade oss för att få de bästa platserna!

Ärendet i Sjöstan var att plocka upp ett par 25 mm Vittoria Corsa EVO CX som en kille köpt utan att de passade i hans Cervelo S5. Jag tackade och bockade lite fattigare och lite lyckligare. Efter tisdagsrajden satte jag på mina kanttrådshjul på min Cannondale eftersom jag inte hade några ventilförlängare hemma. Nu var väl klockan runt 23.30 och jag BORDE sova eftersom klockan skulle ringa 05.20.

DÅ HITTAR JAG ETT PAR VENTILFÖRLÄNGARE! BINGO !!!111ELEVEN

Sagt och gjort, jag letade fram limpistolen och sniffade härliga ångor en halvtimme, letade fram en gammal kassett då det visade sig att min Red-kassett satt på Rovalhjulen parkerad på Cykelcity. Mycket lämpligt.

Nu blinkade klockan 00:20 och jag var FÄRDIGLIMMAD! Fem timmar kvar till klockan skulle ringa och jag var inte i säng än. WINNING!!
Snabblimmade däck på nya hjul! #DuraaceC50

Jag orkade hänga på Le Peloton hela vägen tills rycket kom uppför backen till Fisksätraskylten. Efter det var vi tre som jagade efter klungan. Tillbaka i Saltsjöduvnäs körde de andra rakt fram och jag genade in via Kragglan, det ska jag inte göra nästa gång, maken till överjävla dålig väg för tubhjul har jag inte varit med om. Sen låg jag solo hela vägen över Älta och tillbaka till Magnus Johansson. 

Jävligt gott med frukost efter några hårda mil på cykeln.

Frukosten har aldrig smakat så gott som när blivit grundligt kränkt. Johan stuvar in leverpastejmackan!

Starstruck!

Alldeles starstruck blev jag när duktiga Lisa Nordén dök upp och var med på rundan! Vågade inte hälsa eller nånting utan jag bara smygfotade! 😉

Nästa vecka kanske jag hänger med upp till Fiskis?

3 svar till “Jag synar din kränkning och dubblar!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: