Solo på södertörn

Igår gränslade jag min röda springare efter en helg med föräldrarna i Stockholm. Helgen präglades med god mat och dryck samt lite promenixande. På lördagsmorgon hann jag smita till mig en fin hetsrunda till Gustavsberg och tillbaka.

Rundan jag först tänkt köra var ner till Ösmo och fika på plantshopen och cykla hem igen vilket skulle bli ca 12 mil. Jag och Johan har kört den tidigare och det skulle bli lite längre än det jag brukar hoja.

Tiden rann iväg och jag fick ta en alternativplan, ner över Pålamalm och hem via Årsta havsbad skulle bli 12 mil eller någonstans där i krokarna.

Låg på som en rem hela vägen till Väster Haninge där jag insåg att jag var lite lätt bonkad efter två timmar i sadeln och vinglade in på Preem för en mumiebulle och Cola. Det efterföljande frosshuttret släppte inte så jag genade över Jordbro istället för att köra ner till Årsta havsbad och försökte upprätthålla någon slags värdighet med ett 30+ i snitt men det lyckades inte. På Södermannagatan klockade jag till slut 29,7 i snitt och misslyckandet var ett faktum.

Men snart så!

2 svar till “Solo på södertörn”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: