Operation #dumlätt fortsätter

I förra veckan fick jag det sista till mina hjul så jag fick monterat dom med ett Maxxis Ikon 2.2 bakpå och fram har jag kvar mitt Ardent så länge. Till Mörksuggejakten tänkte jag slänga på ett Conti Race King 2.2 som jag har liggade i källaren för att få ett grusdäck fram också.

Med Tune King/Kongnav, Supercompekrar och Stans NoTubes Crest-fälg så gick cykeln ner till 13.2 kg, lättade den med ca 410 gr. Skillnaden är alltså dels slangöst mot slag tidigare, dels lättare däck där jag plockade av ett Ardent och mitt tidigare hjul med Hope/Comp/TN719 och 36 ekrar.

Många bäckar små alltså… Näst i listan är ett nytt styre men en tyngre sadelstolpe då jag beställt en KS Lev som är justerbar. Bara tyskarna behagar släppa den ur sitt grepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: