Glassig tur med H

I helgen var jag och H hemma hos mina föräldrar på västkusten och det var ömsom vin, ömsom vatten kan man säga. Pappa köpte en Canyon Ultimate AL i storlek 56 som jag tänkte hon kunde testa, men då trodde jag att den var i strl 54…

Väl på cykeln fick vi justera sadel både ner och fram, så jag börjar misstänka att hon ska ha en 52 och inte en 54 som jag trodde.

Cykelturen gick egentligen bara på småvägar och cykelbanor i en vid banan runt hembyn. På mitten, efter några backar fick vi stannat på en golfbana och utövat LYCRADÖDSCHOCK så att vi fick glass och kaffe innan vi cyklade vidare.

Visade även H vinsten i att ligga på hjul bakom någon när vi fick tokig motvind sista milen hem när hon började bli lite trött.

Verkar som att hon blivit biten av cykelbacillen, nu ska jag bara ha råd med hennes Colnago C59 med SuperDUPERRECORD 11 EPS med extra allt…

Ett svar till “Glassig tur med H”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: