Torsdagssnurr på Sickla parkering

karta 2013-05-16
karta 2013-05-16

Det blev en spontan torsdagstur på halvannan timme. Mycket trevligt med två nya Happyansikten, vi snurrade lite i Sicklaskiftet innan vi gav oss av mot golfbanan och stigarna där bakom. När vi kört en bit på blåa ner mot milspåret tog vi tresnåret tillbaka.

kurva 2013-05-16
kurva 2013-05-16

Jag rullade asfalt tillbaka till Johan och fick en kopp kaffe innan jag trampade de sista kilometrarna hem. Jag känner att jag blir lite starkare i överkroppen, samtidigt gör ju Hellas berg- och dalbana att man blir lite mörbultad. Lite lägre tempo idag än mot i tisdags så jag orkade hyffsat hela vägen. Gaska mycket pauser också vilket gjorde att man återhämtade sig ganska snabbt igen.

Min Banshee Prime känns faktiskt toppen, stabil och jordad när jag har båda hjulen på marken och förvånansvärt villig när jag lättar lite över en sten eller rot. Orken, styrkan och modet att stå på ska bara infinna sig så kan jag matcha den framöver!

/M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: