Suddig skogspremiär

Igår begick jag premiär i skogen, hakade på en Tisdagsrajd från Hammarbybacken. Det var den första turen i skogen sedan november och på den nya cykeln. Mycket roligt och jag var riktigt peppad!

För att inte få en maxad 25 -mannaklunga så hade vi smidit lite ränker. Tyvärr gjorde Rikard en tidig start och alla snabba ”WTF?!?”-startade mked oss så vi fick finsällskap i dragstarka och lite testosteronstinna hannar längst fram.

Min överkropp är väl inte direkt vältränad och jag kände att jag inte riktigt orkade hålla framhjulets spår vilket ledde till att jag fegade, gick och sackade efter. Tappade sista hjul redan i Sicklaskiftet och sen gick det nerför därifrån kan man säga. Kan inte skylla på något annat än formen och mig själv. När vi kört lite gröna och överallt i skogen släppte jag gruppen igen på A-trail och fick sällskap av Rikard, Robban och Johan.

Helt kokt efter snabbstarten så jag var väl inte mycket att hänga i granen efter det så jag kvastade på en riktigt fin avslutning på rundan.

Mycket tacksam för sällskapet på slutet, det var dejligt att komma ut i skogen igen! Nu ska jag bara träna upp cykelkondis och överkropp igen!

Inga fräsiga nakenbilder, kartor eller grafer idag eftersom min Garmin Edge 800 bestämde sig för att lägga av någonstans på vägen men det är ju nästan lite gott det att åka utan. Enligt Johan fick vi ihop cia 22 km HBB t o r vilket borde ge mig 27-28 km inkl transport från Sööööder.

2 svar till “Suddig skogspremiär”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: