62 minuter

Det har varit segt att skriva någon slags årskrönika, men när jag kollade i Funbeat så var det i alla fall 62 minuter om dagen. Känns ganska respektabelt trots att jag bommade mitt mål med några timmar. Missade mitt årsmål med ett tiotal timmar.

Året i sig har gått bra, mycket löpning och lite cykling. Vet ärligt talat inte varför.

Det började i och för sig kanon med tre bra skiddagar i Åre. Sen blev det en offpistvecka med Ucpa som var riktigt bra.

I juni sprang jag Göteborgsvarvet på 1.55 vilket var en sänkning med 10 minuter ungefär från förra året.

Efter sänkningen i Göteborg så blev det till att hoppa på cykeln och ladda inför alperna med Johan, Göran och Mattias. Otroligt jobbigt men fantastiskt härligt!

I vinst och förlust och eftersom jag kände mig lite kaxig anmälde jag mig till Lidingöloppet. Det gick på 3.19 som jag känner mig nöjd över, finns nog utrymme att sänka sig ner mot tre timmar blankt tror jag.

Var lite sugen på att testa triathlon så under hösten började jag simma en dag i veckan. Fortsatte nu efter nyår, man vet aldrig…

Det nya året 2013 blir ungefär samma mål tror jag. Tänkte öka kvalitén i passen med exempelvis pass på trainern och att släppa några kilon.

Gjorde ett löfte på nyår och bestämde mig för att inte äta sött fram till skidresan vecka 5. Veckorna har gått fort så nu funderar jag på att fortsätta till Liège Bastogne Liège som går i slutet på april. Kanske lägger jag sötsaker på lördagar, får se helt enkelt.

Året som kommer bjuder som jag nämner på ännu ett cykellopp i Belgien. LBL ska bli roligt och lite prövande, backigt och jävligt.
Sen har vid pratat om Göteborgs-girot, Siljan runt och Cykelvasan. Så årets fokus blir nog cykellopp.

2 svar till “62 minuter”

  1. Bra mål…. Jag tänkte anmäla mig till Sijan Runt asap. Området runt den sjön är ju bara för härligt… Knätofsar, dalkullor och fäbodjäntor så långt ögat kan nå!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: