Kämpa gubbjävel

Har precis avslutat första veckan på trainer, tre tröskelpass bjöds det på. 1×40, 2×20 och 3×10 skulle avnjutas.

Så här glad blir man av 3x10!
Så här glad blir man av 3×10!

Samtidigt måste man ju få njuta lite så det blev cykling i regn och kuling på tisdagsrajden och sedan vinterpushbike igår. Svårt att inte ha det bättre, samtidigt är det otroligt skönt att ha en cykel som inte få mig att känna mig som universums sämsta cyklist utan kanske bara världens sämsta.

Trainerprogrammet har alldeles för många veckor i sig för att jag ska tro att det ska gå men vafan, det kan ju inte mer än gå åt helvete? Samtidigt ska jag försöka klura ut vad dom olika kryptiska förkortningarna betyder. Nästa vecka är i varje fall styrka.

För att det inte ska gå helt åt helvete var jag förbi Johan och hjälpte Atle med pepparkakshuset samtidigt som vi glodde på CXWC från Roubaix. Nys vann IGEN, Niels får snart ta och köra en pump i framhjulet!

Adventsfika till CXWC
Adventsfika till CXWC

Det gäller ju att behålla vinterhullet. Pöss!

3 svar till “Kämpa gubbjävel”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: