Nypremiär på tisdagsrajd, nu med mer gubbsoffa

Min Kona Unit 29er har sjungt på sista versen hela sommaren. Min fars eminenta lagning av kedjestaget har hållt men ramen är nog lite sned vilket gör att den kastar av kedjan när jag laddar på. Sen kanske den inte riktigt håller för dunderklumpen…

Redan för ett år sedan luftade Banshee bilder på sin nya modell Prime, en AM-29er med slack geometri och lite lätt överbyggd.

Efter MYCKET velande fram och tillbaka, jag var nog fan över hela kartan. Mest frustrerande var det nog för Johan som fick agera bollplan trots att jag ALDRIG beställde + ANNAT.

Det tog väl en tre veckor från beställning till leverans och sen inväntade jag växlar från faderslandet innan jag kunde skruva ihop eländet.

Gubbsoffa i soffa
Gubbsoffa i soffa

Igår var premiärtur. Mer miserabel premiärtur får man nog leta efter med konstant hällregn och 5+. Vi tuffade mest runt i Sicklaskiftet och letade höga och ”torra” stigar. Eller ja, okletiga stigar.

Prime:n visade sig vara fantastiskt rolig, tramsigt enkel att få upp på bakhjulet, grepp som attans när man klättrade och bara att peka och trycka på väg utför.

Turen gick inte direkt snabbt, vi lunkade runt och inväntade folk som halkade runt i vätan men det var alldeles alldeles toppen!

Tisdagstur 2012-11-27
Tisdagstur 2012-11-27

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: