DNS: Tumba 300

Igår kämpade sig Johan, Viktor och gänget runt breveten från Tumba på 300 km. Kvällen innan tog jag en öl och funderade. Har jobbat alldeles för mycket den senaste veckan och cyklat alldeles för lite. Sen att jag inte har fått ordning på landsvägshojen etc bla mm hmm hmm. Ja, du förstår.

När jag låg i sängen på morgonen så slog jag ju givetvis upp ögonen lagom till att nästan hinna iväg, det var ganska skönt att få sova om men samtidigt första gången på länge jag backat ur något.

Vid 8 fick jag ett SMS av Rikard som ville ut och lufta mountainbiken i Hellas så jag tänkte att det kan man ju haka på.

Ännu en backe bemästrad!
Ännu en backe bemästrad!

Vi fick en smakstart genom sicklaskiftet och klev över till Hellas och över till blåa efter röset. Sen snurrade vi lite och kom tillbaka till Hellasgården via tresnåret.

Gofika på Ekofiket vid Hellas
Gofika på Ekofiket vid Hellas

Efter en go-fika på Ekofiket stack vi iväg och körde Roswell för att gå på Area 51. Skogen var exemplarisk, torrt och härligt, bara surhålen kvar egentligen.

Man behöver pusta och ljuga lite ibland
Man behöver pusta och ljuga lite ibland

Vi läste om hur grabbarna kom till matstället och sen var det ganska tyst från Tumba300. Det dröjde fram till kvällen då folk började gå i mål som twitter började lysa upp med korta rapporter. Ser fram emot blogtornadon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: